FANDOM


The New York Times este un cotidian american ce apare în New York și este distribuit internațional. Este deținut de The New York Times Company, care are în portofoliu alte 15 publicații, printre care și International Herald Tribune și The Boston Globe.

The New York Times a fost înființat în anul 1851 și este numit the Gray Lady datorită stilului conservativ și imparțial[1]. Ziarul a obținut 98 de premii Pulitzer până în anul 2008[2] și a avut un tiraj de aproximativ 1 milion de exemplare în anul 2007[3].

NYT și România Edit

2017, februarie - The New York Times a lansat campania "Ai experimentat corupţia din România? Spune-ne povestea". Publicaţia a acordat spaţiu tuturor celor care şi-au spus poveste. Unii au vorbit despre mita de zi cu zi dîn spitale, școli și instituții publice. Alţii au spus că sunt descurajați afirmând că este o problemă adânc înrădăcinată cultural.. [4]

Note Edit

Legături externe Edit

Informații bibliotecare

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki